DERMATOLOGIA CLINICA

Cea mai importanta si accesibila investigatie dermatologica este DERMATOSCOPIA.
Dermatoscopia este o metodă non-invazivă care permite evaluarea culorilor şi microstructurilor epidermului, care nu pot fi vizibile cu ochiul liber. Este considerata cea mai rapida si non invaziva metoda de depistare precoce a cancerului de piele (melanom).
Este o metoda simpla, complet nedureroasa ce presupune examinarea alunitelor sau orice alta leziune cu ajutorul unui dermatoscop – un instrument optic medical  care permite mărirea imaginii structurilor cutanate pentru o buna vizualizare si interpretare a modificarilor atat la nivel superficial cat si la nivel profund.
Examenul dermatoscopic este indicat a fi efectuat anual de catre orice persoana iar in cazul persoanelor cu pielea mai deschisa la culoare sau celor care au mai multe alunite, arsuri de piele repetate este indicat un consult dematologic si dermatoscopie odata la 6 luni. Deasemena in cazul in care aveti in familie membri de gradul I ce sufera de cancer de piele este recomandat consult dermatoscopic de monitorizare si dermatoscopie la fiecare 6-8 luni.
CONSULTATII GRATUITE in baza biletului de trimitere de la medicul de familie / specialist.

Consult dermatologic de rutina

Recomandat minim odata pe an cu scopul de a preveni apartitia unor afectiuni acute sau cronice. Este deasemnea recomandat un consult dermatologic de screening a cancerului de piele.

Consult dermatologic de diagnostic

Este util in cazul apartiei oricarei modificari de tip acut sau manifestari noi ale unor afectiuni cronice dermatologice. Diagnosticul timpuriu are o importanta critica mai ales in cazurile in care se observa modificari de forma/structura a unor alunite.Scopul unui consult dermatologic de diagnostic este identificarea afectiunii, stabilirea conduitei terapeutice si a planului de monitorizare.

Consult dermatologic de monitorizare

Este absolut necesara monitorizarea oricarui tratament / proceduri medicale. Chiar daca pacientul se simte bine, monitorizarea post diagnostic, chair si in cazul afectiunilor beningne este cruciala.

MICRO-CHIRURGIE DERMATOLOGICA

Servicii MICRO-CHIRURGIE dermatologica:

 • electrocauterizarea leziunilor
  • papiloame
  • veruci – negi
  • keratoze
  • vegetatii veneriene – condiloame
 • chiuretarea leziunilor cutanate
 • biopsia cutanata – prin prelevarea unui fragment tegumar in vederea examenului histopatologic. Este o procedura recomandata in majoritatea afectarilor tegumare pentru stabilirea unui diagnostic de certitudine
 • Tratamentul chirurgical al unghiei incarnate
 • Excizia chirurgicala a diferitelor leziuni cutanate.

DERMATO-ESTETICA

Fiecare persoana va avea diferite probleme ale pielii pe masura ce imbatraneste. Genetica, factorii de stil de viata si tipul de piele joaca, de asemenea, un rol in planul de ingrijire a pielii unei persoane.
Ofer tratamente cu botox, peelinguri chimice, materiale de umplutura si alte servicii pentru a restabili un aspect tineresc.
Proceduri DERMATO-ESTETICE minim invazive:

 • corecţia ridurilor cu acid hialuronic,
 • toxina botulinică,
 • peeling-uri,
 • mezoterapie, etc.

NOUTATI

BLOG

Fie ca solicitati indepartarea unei leziuni inofensive din motive cosmetice sau daca aveti nevoie de un consult dermatologic va asteptam in clinica noastra, unde impreuna vom gasi o solutie terapeutica adaptata nevoilor dumneavoastra.